គ្រឿងផ្សំ៖
-មីសួរត្រាំទឹកឱ្យទន់
កន្លះកញ្ចប់
-សាច់ជ្រូកសុទ្ធហាន់
២ស្លាបព្រាបាយ
-បង្គាបកសំបក
ពុះខ្នងហូតសរសៃខ្មោរោល ៥ក្បាល
-ពងមាន់ ១គ្រាប់
-មើមខ្ទឹមស ជ្រក់ហាន់ជាចំណិតស្តើងៗ
៥ស្លាបព្រាបាយ
-ប្រេងឆា ៥ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករស ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ទឹកស៊ុប ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក
១ចានចង្កឹះ
-ប៉េងប៉ោះទុំ
ហាន់ជាចំណិតៗ ២ផ្លែ
វិធីធ្វើ ´´៖
១.កម្តៅខ្ទះឱ្យក្តៅ
ដាក់ប្រេងឆាចូល បន្ទាប់មក ថែមសាច់ជ្រូកហាន់ គោះពង មាន់ដាក់ចូល និងបង្គាផងដែរ
រួចហើយឆារហូតទាល់តែឆ្អិនល្អសឹមថែមខ្ទឹមជ្រក់ ចូលឆា។
ក្រោយពីឆាបានមួយស្របក់
ថែមមីសួរ និងទឹកស៊ុប ហើយបន្ថយភ្លើងបន្តិច។ បន្ទាប់មក ថែមស្ករស ហើយឆាច្របល់បញ្ចូលគ្នាឱ្យសព្វ។
២.នៅពេលមីសួរួឆ្អិនល្អហើយី
ដួសដាក់ចាន ហើយរៀបចំណិត ប៉េងប៉ោះលម្អនៅជុំវិញចាន មុននឹងទទួលទាន៕