ឆា​ម្រេច​សាច់ជ្រូក បី​ជាន់​


+ គ្រឿងផ្សំ​

សាច់ជ្រូក 3​ជាន់ ហ៊ាន​ជា​ដុំ​តូច​ល្មម​

ម្រេច​គ្រាប់​ទាំងមូល យកមក​ដំ​អោយ​បែក​បន្តិច​

ស្ករស

ទឹកត្រី

ម្សៅ​ស៊ុប

ទឹក​ប្រេង​ខ្ច​ង​

ខ្ទឹមស​ចិ​ញ្រាំ​អោយ​ម៉ត់​

គ្រាប់​ផ្កា​ច​ន្ទ័​

+ វិធី​ធ្វើ​

យក​សាច់ជ្រូក​មក​ប្រលាក់​ជាមួយ ម្រេច ទឹក​ត្រឺ ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប គ្រាប់​ផ្កា​ច​ន្ទ័ រួច​ច្របល់​ចូលគ្នា 

អោយ​សព្វ​។

ដាក់​ខ្លាញ់​ចូលក្នុង​ខ្ទះ​ទុកអោយ​ក្ដៅ រួច​ដាក់​ខ្ទឹមស​បំពង​អោយ​ឈ្ងុយ ហើយ​ដាក់​សាច់ជ្រូក 3 

ជាប់​ដែល​យើង​បាន​ប្រលាក់​គ្រឿង​លាយ​ចូលគ្នា​រួចហើយ​ចូល និង​ទឹក​ប្រេង​ខ្ច​ង ច្របល់​ចុះ​ច្របល់​

ឡើង អោយ​សព្វ​ចូលជាតិ ( បើ​ស្ងួត​ទឹក អាច​បន្ថែម​ទឹក​បន្តិច ) ទុកអោយ​ពុះ​សឹម​ភ្លក់​មើល​អោយ​

ល្មម តាម​ការចូល​ចិត្ត បន្ត​រំងាស់​អោយ​ផុយ​សាច់ និង ស្បែក​ហើយ ទើប​លើក​ចេញ រួច​ជាកា

ស្រេច៕