+ គ្រឿងផ្សំ
– សាច់ជ្រូក 3ជាន់ ហ៊ានជាដុំតូចល្មម
– ម្រេចគ្រាប់ទាំងមូល យកមកដំអោយបែកបន្តិច
– ស្ករស
– ទឹកត្រី
– ម្សៅស៊ុប
– ទឹកប្រេងខ្ចង
– ខ្ទឹមសចិញ្រាំអោយម៉ត់
– គ្រាប់ផ្កាចន្ទ័
+ វិធីធ្វើ
– យកសាច់ជ្រូកមកប្រលាក់ជាមួយ
ម្រេច ទឹកត្រឺ ស្ករស ម្សៅស៊ុប គ្រាប់ផ្កាចន្ទ័ រួចច្របល់ចូលគ្នា
អោយសព្វ។
– ដាក់ខ្លាញ់ចូលក្នុងខ្ទះទុកអោយក្ដៅ
រួចដាក់ខ្ទឹមសបំពងអោយឈ្ងុយ ហើយដាក់សាច់ជ្រូក 3
ជាប់ដែលយើងបានប្រលាក់គ្រឿងលាយចូលគ្នារួចហើយចូល
និងទឹកប្រេងខ្ចង ច្របល់ចុះច្របល់
ឡើង អោយសព្វចូលជាតិ ( បើស្ងួតទឹក
អាចបន្ថែមទឹកបន្តិច )
ទុកអោយពុះសឹមភ្លក់មើលអោយ
ល្មម តាមការចូលចិត្ត បន្តរំងាស់អោយផុយសាច់ និង ស្បែកហើយ ទើបលើកចេញ រួចជាកា
ស្រេច៕