ជ្រួកឆៃថាវ ឬ ខាត់ណាផ្កា គឺជាមុខម្ហូបដែលពេញនិយម ដែលភាគច្រើនគេប្រើវាធ្វើជាគ្រឿងក្លែមនៅតាមមង្គលការ ឬកម្មវិធីផ្សេងៗ ។ ថ្ងៃនេះ Cambodia Recipe & Dessert សូមលើកយកនូវមុខម្ហូបមួយមកបង្ហាញដល់សុភាពនារី ក៏ដូចជាសុភាពបុសរទាំងឡាយដែលចូលចិត្តចម្អិនម្ហូប ពីគ្រឿងផ្សំ និងរបៀបធ្វើដូចខាងក្រោម៖
គ្រឿងផ្សំ៖
គ្រឿងផ្សំ៖
- អំបិល
- ទឹកខ្មេះ
- ខ្ទឹមស
- មើមឆៃថាវ ឬខាត់ណាផ្កា