របៀបធ្វើជ្រួកឆៃថាវ ឬ ខាត់ណាផ្កា

ជ្រួកឆៃថាវ ឬ ខាត់ណាផ្កា គឺជាមុខម្ហូបដែលពេញនិយម ដែលភាគច្រើនគេប្រើវាធ្វើជាគ្រឿងក្លែមនៅតាមមង្គលការ ឬកម្មវិធីផ្សេងៗ ។ ថ្ងៃនេះ Cambodia Recipe & Dessert សូមលើកយកនូវមុខម្ហូបមួយមកបង្ហាញដល់សុភាពនារី​ ក៏ដូចជាសុភាពបុសរទាំងឡាយដែលចូលចិត្តចម្អិនម្ហូប ពីគ្រឿងផ្សំ និងរបៀបធ្វើដូចខាងក្រោម៖
គ្រឿងផ្សំ៖
-       ស្ករស
-       អំបិល
-       ទឹកខ្មេះ
-       ខ្ទឹមស
-       មើមឆៃថាវ ឬខាត់ណាផ្កា
របៀបធ្វើ៖ (សូមទស្សនាវីដេអូ)