វិធីធ្វើ៖
– យកផ្លែល្ហុង១ផ្លែចិតសំបក
និងពុះយកគ្រាប់ចេញ រួចចិតវាជាដុំតូចៗល្មម
– ដាក់ដាំទឹក២លីត្រឲ្យពុះរួចដាក់ល្ហុងចូលរួចទុកឲ្យពុះរយៈពេលប្រមាណ១០នាទី
– បន្ទាប់មកអ្នកអាចយកទឹករបស់វាមកឆុងជាមួយតែបៃតងទុក។
វិធីប្រើប្រាស់៖
-រយៈពេល៥នាទីរួចស្រង់យកកាកតែចេញ
ហើយអ្នកអាចពិសាវាជាប្រចាំបាន។
ចំណែកឯទឹកដែលនៅសល់យើងអាចរក្សាទុកក្នុងទូរទឹកកកបានប្រមាណ២-៣ថ្ងៃ។
ពេលអ្នកចង់ពិសារវាអាចយកមកកំដៅឡើងវិញហើយឆុងជាមួយតែពិសារបាន។
លទ្ធផល៖
-រយៈពេល២សប្តាហ៍អ្នកនឹងទទួលបានផលល្អ។
** សូមពិនិត្យ
និងពិគ្រោះជាមួយពេទ្យឱ្យបានច្បាស់លាស់ និងអស់លទ្ធភាពជាមុន។
វិធីនេះអាចប្រើសាកល្បងនៅពេលដែអ្នកមិនមានជម្រើសផ្សេង។