ម្ជូរក្រអៅឈូក​​​ពងត្រី​

+ គ្រឿងផ្សំ​៖


- ត្រី​ចង្វាមូល 

- ពងត្រី​រ៉ស់ 

- កំពឹស 

- ក្រអៅឈូក 

- ល្ហុង​ខ្ចី 

- ម្អម 

- ម្ជូរអម្ពិល 

- ជីរនាងវង 

- ម្ទេស 

- ខ្ទឹមស 

- អំបិល ​

- ទឹកត្រី 

- ស្ករស 

- ម្សៅ​ស៊ុប​​


​+ វិធី​ធ្វើ​៖

- វិធី​ចម្អិន​ដំបូង​ត្រូវ​ចិញ្ច្រាំ​ខ្ទឹមស​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ហើយ​ចាក់​ចូលក្នុង​ទឹក​ពុះ មុននឹង​បន្ថែម​ពងត្រី​រ៉ស់ ត្រី​ចង្វា

មូល កំពឹស​។ 

- បន្ទាប់មក​ត្រូវ​បន្ថែម​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​ដូចជា ម្ទេស ខ្ទឹមស ទឹកត្រី ស្ករស អំបិល និង​ម្សៅ​ស៊ុប 

ហើយ​សឹម​បង់​ម្ជូរអម្ពិល​ចូល និង​ភ្លក្ស​រសជាតិ​សាប​ប្រៃ​តាម​ចំណូលចិត្ត​។ 

- បន្ទាប់មកទៀត​ត្រូវ​បង់​ចំណិត​ល្ហុង និង​ក្រអៅឈូក​ចូល​។ 

- ពេល​ដួស​ដាក់​ឆ្នាំងភ្លើង​ដើម្បី​ញ៉ាំ ចាំ​បង់​ជីរនាងវង ម្អម និង​ម្ទេស​ជាការ​ស្រេច​៕