+ គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោចំឡកផុយ
- ម្អម ខ្ទឹមក្រហម
- ក្រូចឆ្មារ
- ការ៉ុត
- ប៉េងប៉ោះក្រហម (សម្រាប់លម្អចានម្ហូបប៉ុណ្ណោះ)
- ទឹកប្រហុក
- ម្ទេស
- ស្ករស
- អំបិល
- ម្សៅស៊ុប
+ វិធីធ្វើ៖
- ដំបូងត្រូវយកសាច់គោទៅចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ដ្ឋ
រួចយកម្អមមកច្របល់ជាមួយ ដោយបន្ថែមគ្រឿងផ្សំ
រសជាតិដូចជា អំបិល ស្ករស
និងម្សៅស៊ុប។
- បន្ទាប់មកទៀតត្រូវហាន់ ម្ទេស និងខ្ទឹមក្រហម
ហើយច្របល់ជាមួយសាច់គោ និងទឹកប្រហុក។
- ចុងក្រោយត្រូវច្របាច់ក្រូចឆ្មារបន្ថែមដើម្បីឲ្យស្លោកសាច់គោនោះជាការស្រេច
៕