+ គ្រឿងផ្សំ
៖
– សាច់មាន់ 2 ខាំកន្លះ
– គ្រឿងការី 2-3 ស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកត្រី កន្លះ ទៅ មួយ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រាបាយ
– ខ្ជាយ 3 មើមតូចៗល្មម
– ម្រេចខ្ចីត្រាំ 2 កួរ
– ទឹកខ្ទិះដូង 90 ml
– ស្លឹកក្រូចសើច 3 សន្លឹក
– សណ្ដែកបារាំង 1 ខាំ
– ជីនាងវង
– ប៉េងប៉ោះតូច 4 ផ្លែ
– សាច់មាន់ 2 ខាំកន្លះ
– គ្រឿងការី 2-3 ស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកត្រី កន្លះ ទៅ មួយ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រាបាយ
– ខ្ជាយ 3 មើមតូចៗល្មម
– ម្រេចខ្ចីត្រាំ 2 កួរ
– ទឹកខ្ទិះដូង 90 ml
– ស្លឹកក្រូចសើច 3 សន្លឹក
– សណ្ដែកបារាំង 1 ខាំ
– ជីនាងវង
– ប៉េងប៉ោះតូច 4 ផ្លែ
+ វិធីធ្វើ ៖
– ហាន់សាច់មាន់ជាដុំតូចៗ រួចប្រឡាក់ជាមួយទឹកត្រី
– ខ្ជាយ ហាន់សរសៃវែងឆ្មារៗ ម្រេចខ្ចីកាត់ខ្លីៗ
ស្លឹក្រូចសើចហាន់ឆ្មារៗ សណ្ដែកបារាំងហាន់បញ្ឆិតៗ ប៉េងប៉ោះពុះជាពីរៗ
– ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះឲ្យក្ដៅបន្តិច
ចាក់គ្រឿងការីចូលឆាវាបន្តិចសឹមចាក់ទឹកខ្ទិះដូងពាក់កណ្ដាលចូលសិន
កូរវាឲ្យជាប់ រួចដាក់ស្ករត្នោតចូលឆាវាឲ្យឡើងក្រហម
រួចចាក់សាច់មាន់ចូល ឆាកូរវាឲ្យសព្វ
បន្ទាប់មកចាក់ទឹកខ្ទិះដូងដែលនៅពាក់កណ្ដាលទៀតចូល ឆាវាឲ្យគោកបន្តិច ដាក់
បន្លែ សណ្ដែកបារាំង ខ្ជាយ ម្រេច ឆាវាឲ្យឆ្អិនបន្តិច ដាក់ប៉េងប៉ោះចូល
ឆាត្រឡប់បន្តិចទៀតរួចជាការស្រេច ៕