+ គ្រឿងផ្សំ៖
– ខ្យង ១គីឡូ
– អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ម្សៅឆា ៣០ក្រាម
– ទឹកខ្មេះ ៣០មីលីលីត្រ
– អង្ករលីង កិនម៉ត់ ១ស្លាបព្រាបាយ
– ម្ទេសម៉ត់ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
– ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
– ជីអង្កាម
– ខ្ទឹមក្រហម ហាន់ស្តើងៗ
– ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ល្អិតៗ
– ស្ករស
– ស្ករស
+ វិធីធ្វើ៖
– លាងទឹកខ្យងអោយស្អាត រួចដាក់ស្ងោ
(ដាក់អំបិល) អោយឆ្អឹន រួចឆ្កឹះយកតែសាច់ នឹងលាងទឹកចេញអោយស្អាត។
– យកសាច់ខ្យងច្របល់ជាមួយម្សៅឆា
និងទឹកខ្មេះអោយសព្វ រួចលាងទឹកអោយស្អាត សឹមយកទៅស្ងោមួយពុះ
រួចស្រង់ចេញ។
– យកសាច់ខ្យងដាក់ក្នុងចានមួយ
រួចដាក់អង្ករលីង ម្ទេសម៉ត់ ទឹកក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ជីអង្កាម ខ្ទឹមក្រហម
និងស្លឹកខ្ទឹមច្របល់អោយសព្វជាការស្រេច៕
វិធីធ្វើ៖ ( សូមទស្សនាវិធីធ្វើតាមរយៈវីដេអូបង្ហាញ)
វិធីធ្វើ៖ ( សូមទស្សនាវិធីធ្វើតាមរយៈវីដេអូបង្ហាញ)