- ខ្យង
- រំដេង
- គុលស្លឹកគ្រៃ
- ស្លឹកក្រូចសើច
- ម្ទេស
- ក្រូចឆ្មា
- អំបិល
- អំបិល
វិធីធ្វើ៖
- - យកគុលស្លឹកគ្រៃ និងមើមរំដេងដំឲ្យទួកបន្តិច។
- - យកគុលស្លឹកគ្រៃ និងមើមរំដេងដែលបានដំរួច និងស្លឹកក្រូចសើច ក្រាលនៅបាតឆ្នាំង។
- - រៀបខ្យងដាក់ពីលើគុលស្លឹកគ្រៃ មើមរំដេង និងស្លឹកក្រូចសើចដែលយើងបានរៀបរួចនៅក្នុងឆ្នាំង។
- - បុកម្ទេស និងអំបិលឲ្យម៉ត់ រួចហើយយកទៅលាយជាមួយទឹកក្រូចឆ្មា (មួយកូនចានចង្កឹះ)
ស្រោចពីលើ ខ្យង ដែលយើងបានរៀបចំនៅក្នុងឆ្នាំង។
- - ប្រើភ្លើងតិចៗ ដើម្បីឲ្យខ្យងព្យាយាមស្រូបទឹកក្រូចឆ្មា អំបិល
និងម្ទេស ពេលនោះខ្យងនឹងបញ្ចេញចោល នូវរាល់កាកសំណល់ដែល់មិនស្អាត ហើយសាច់ខ្យងស្វិត និងមានអនាម័យល្អ៕