
គ្រឿងផ្សំ ៖
-សាច់គោ (សាច់សរសៃ)
២០០ក្រាម
-គ្រឿងការី ៥០ក្រាម
-ត្រប់ពុតលំញង
១០-២០គ្រាប់
-សាច់ខ្នុរខ្ចី
១០០ក្រាម
-ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកដោះគោឆៅ
១ចានចង្កឹះ
-ដុំស៊ុបខ្នរ
១ដុំ
-យ៉ាអួ ១ចានចង្កឹះ
-ស្លឹកក្រូចសើច
ហែក ៤-៥សន្លឹក
-គ្រាប់ប៉ូច
ក្រាក់ លីងបុក ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្រេចគ្រាប់
បុក ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-អំបិល ១/២
ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ
វិធីចំអិន ៖
១.ដាក់ឆ្នាំងដាំទឹក
រម្ងាស់សាច់គោ ឱ្យផុយ។ ឆាគ្រឿងការី ជាមួយ ប្រេង
ឱ្យឈ្ងុយ រួចយកទៅចាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងរម្ងាស់ ហើយដាក់ទឹកដោះឆៅ និង
ដុំស៊ុប
ចូល កូរឱ្យចូលគ្នា ផ្សំរសជាតិតាមចំណូលចិត្ត។ បន្ទាប់មក ដាក់ស្លឹកក្រូចសើច
ម្រេច និងគ្រាប់ប៉ុចកាក់ រួចរម្ងាស់ ដោយភ្លើងខ្សោយៗ
២. ដាក់យ៉ាអួ ត្រប់
និងសាច់ខ្នុរ រង់ចាំឱ្យពុះមួយួសាទៀត សឹមបិទភ្លើង៕