ល្ងាចនេះប្រសិនបើរកនឹកមុខម្ហូបអ្វីមិនទាន់ឃើញទេនោះ
អាចបើកគេហទំព័រ Cambodia
Recipe ភ្លាមធានាថាមានស្រាច់តែម្តងរាល់មុខម្ហូបដែលលោកអ្នកចូលចិត្ត
ហើយថ្ងៃនេះសូមបង្ហាញជូន ចំហុយខ្ញីត្រីឆ្ពង់
គ្រឿងផ្សំ ៖
ត្រីឆ្ពង់ ១-២បន្ទះ,ខ្ញីហាន់ស្តើងៗ ១ស្លាបព្រាបាយ,
ម្ទេសដៃនាង
ហាន់ ១-២ គ្រាប់
សណ្តែកកួរ
៥០ក្រាម,អំបិល ១/២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ម្រេចម៉ដ្ឋ
១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ,
បន្លែខាត់ណា
៥០ក្រាម,
គល់ខ្ទឹម ២ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកជ្រលក់សៀង
២ស្លាបព្រាបាយ
ប្រេងល្ង និងជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
វិធីចំអិន ៖
១. រៀបសាច់ត្រី
ដាក់ក្នុងចានធន់កម្តៅ រួចដាក់ខ្ញី និងគល់ខ្ទឹម រួចយកទៅ- ចំហុយបន្ទាប់មក ឆាសណ្តែកកួរ
និងបន្លែខាត់ណា ជាមួយប្រេងឆា ម្តងមួយ- មុខៗ
២. ផ្សំរសជាតិដោយអំបិល
និងម្រេច រៀបដាក់ចាន ដោយយកសាច់ត្រីដែចំហុយឆ្អិនហើយ ដាក់លើបន្លែស្រោចដោយទឹកជ្រលក់សៀង
ដែលឆាជាមួយប្រេងល្ង និងតុបតែងដោយម្ទេសពណ៌ក្រហម ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ និងគល់ខ្ទឹម៕