គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រចៀកជ្រូកកន្លះគីឡូ
- គ្រឿងផាក់ឡូវ២ដុំ
(ក្នុងរូបខាងក្រោម ១ប្រអប់មាន៤ដុំតូចៗ)
របៀបធ្វើ៖
- លាង
កោសត្រចៀកជ្រូកអោយស្អាត។
- ត្រចៀកមួយកាត់ជា៣ឬជា៤។
- យកដុំផាក់ឡូវដាក់ចូលក្នុងទឺកក្តៅមួយចានចង្កឹះ។
ទុកមួយសន្ទុះអោយវារលាយ។
- ត្រាំត្រចៀកជ្រូកដែលកាត់រួចនឹងទឹកផាក់ឡូវនេះទុកចោលរយៈពេលកន្លះម៉ោង
ដើម្បីអោយចូលជាតិ។
- ឆាច្របល់ត្រចៀកនិងទឹកគ្រឿងផាក់ឡូវរហូតដល់ឡើងពណ៌ល្អ
- ចាក់ទឹកថែមនិងរំងាស់រហូតដល់ត្រចៀកជ្រូកផុយជាការស្រេច។