គ្រឿងផ្សំ ៖
§ សាច់គោ បង្គារស្រស់ មឹកស្រស់
§ ស្នៀតពោត ស្ពែបូកគោ ស្ពៃតឿ ផ្សិតចំបើង ការ៉ុត
§ ប្រេងឆា ប្រេងខ្យង ម្រេច ស្ករស
§ មីមូល
របៀបចំអិន ៖
§ សាច់គោហាន់ជាចំណិតតូចៗ ស្តើងៗ
§ បង្គារ បកសំបកចេញ វះយកសរសៃខ្មៅនៅខ្នងចេញ
§ កាត់មឹកជាកង់តូចៗ
§ ហាន់បន្លែ តៅតាមរាងដែលអ្នកចូលចិត្ត
§ ចាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ ទុកអោយក្តៅរួចចាក់មឹក បង្គារ និងបន្លែចូលទាំងអស់ព្រមគ្នា លើកលែងតែស្ពៃតឿ។
§ ឆាត្រលប់២ ៣ដងរួចដាក់ប្រេងខ្យងចូល ឆាត្រលប់ចុះឡើង អោយមឹក បង្គារ និងបន្លែច្របល់សព្វជាមួយប្រេងខ្យង។ ចាក់ទឹកថែមបន្តិច បើគោកពេក។
§ ទុកអោយមឹកឆ្អិនបន្តិច ដាក់មីមូលចូល ដំណាលគ្នានឹងស្ពៃតឿ។ ឆាត្រលប់ចុះឡើងអោយសព្វ រួចទើបដាក់សាច់គោក្រោយគេបង្អស់។
§ ឆា ២ ៣ត្រលប់អោយសាច់គោឆ្អិនបន្តិចជាការស្រេច៕