+ គ្រឿងផ្សំ ៖
- - សាច់គោ (សាច់ផុយ)
- - សាឡាដ
- - ប៉េងប៉ោះ
- - សណ្តែកបារាំង
- - ត្រសក់
- - ខ្ទឹមបារាំង
- - ក្រូចឆ្មា
- - ខ្ទឹមស ប្រេងឆា ស្ករ អំបិល
ម្រេច ប្រេងខ្យង
+ របៀបធ្វើ ៖
១.ហាន់សាច់គោជាដុំតូចៗ។
២.លាងបន្លែអោយស្អាត
រួចតំរៀបសាឡាដក្នុងចាន។
៣.ប៉េងប៉ោះ ពុះជា២ឬមិនបាច់ពុះ
រួចហាន់ជាបន្ទះៗដូចក្នុងរូប។ បន្ទាប់មកតំរៀបជារង្វង់នៅលើសាឡាដ។
៤.ហាន់ត្រសក់ជាចំណិត
(ទទឹង) តំរៀបជារង្វង់នៅក្នុងឬក្រៅរង្វង់ប៉េងប៉ោះ (ក្នុងរូប ខ្ញុំអត់បានដាក់ទេ)
៥.ហាន់ខ្ទឹមបារាំងទទឹងស្តើងៗដូចតំរៀបនៅកណ្តាលរង្វង់ប៉េងប៉ោះនិងត្រសក់។
៦.កាត់សណ្តែកបារាំងខ្លឺៗ
រួចបំពង (ដាក់ប្រេងបន្តិចក្នុងខ្ទះរួចទុកអោយក្តៅ ចាក់សណ្តែកដែលហាន់រួចចូល
ឆាត្រលប់រួចគ្របមួយស្របក់ជាការស្រេច)។ បំពងរួចដួសដាក់លើខ្ទឹមបារាំង។ បំពងខ្ទឹមសរោយពីលើសណ្តែកបំពង។
៧.ឆាសាច់គោរួច
ដួសដាក់លើសណ្តែកបំពង។ វិធីឆាសាច់គោ៖ ដាក់ប្រេងបន្តិចក្នុងខ្ទះរួចទុកអោយក្តៅ
ចាក់សាច់ចូលដាក់ស្ករ អំបិល ម្រេច ប្រេងខ្យង (ដាក់រាងច្រើនបន្តិច) ឆាត្រលប់បន្តិចរួចដួសចេញជាការស្រេច។
បើឆាយូរពេកនឹងធ្វើអោយសាច់គោឡើងស្វិត។
៨.ធ្វើទឹកម្រេចក្រូចឆ្មា
ទុកញ៉ាំជាមួយជាការស្រេច៕