ថ្ងៃនេះមិត្តអ្នកទស្សនាប្រាកដជាប្លែកអារម្មណ៍បន្តិចហើយ
ជាមួយនឹងការបង្ហាញជូននូវមុខពិសេស របស់ Cambodia Recipe "បង្គាញាត់មឹកចំហុយ" មានឳរសជាតិឈ្ងុញឆ្ញាញ់ ទាំងសម្រាប់ជួបជុំគ្រួសារ
និងដំណើរកំសាន្ត។ នៅចាំអីទៀត, សាកល្បងអនុវត្តទាំងអស់គ្នាដូចខាងក្រោម៖
+ គ្រឿងផ្ស៖
-
មឹក ២៥០ក្រាម ធ្វើឲ្យស្អាត
-
បង្គា ២០០ក្រាម យកក្បាលសំបកចេញ
-
ទឹកក្រូចឆ្មា ១ស្លាបព្រាបាយ
-
ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
-
ស្ករស ១ស្លាបព្រាបាយ
-
ខ្ទឹមស ២កំពឹស ចិញ្ច្រាំ
-
ម្ទេស ដាក់តាមចំណូលចិត្ត
+ វិធីធ្វើ៖
ដំបូងយកបង្គាញាត់ចូលទៅក្នុងមឹក
រួចហើយយកកាំបិតឆូតវាទាំងសងខាងប្រហែល ២-៣កាំបិត ធ្វើដូចនេះរហូតទាល់តែអស់។យកឆ្នាំងដាក់ដាំទឹកឲ្យពុះ
បន្ទាប់មកយកមឹកដែលញាត់បង្គារួចមកដាក់ចំហុយឲ្យឆ្អិន។យកចានមួយមកផ្សំគ្រឿងធ្វើទឹកត្រីមាន
ខ្ទឹមស,
ស្ករស, ទឹកក្រូចឆ្មា និងម្ទេស កូរចូលគ្នាឲ្យរលាយសព្វ
រួចយកទៅស្រោចលើមឹកចំហុយជាការស្រេច៕