ប្រិយមិត្តភាគច្រើនប្រហែលជាធ្លាប់ញាំតែដំឡូងឆឹងជាមួយស្ករ
ប៉ុន្តែនៅថ្ងៃនេះសូមសាកល្បងចម្អិនជាមួយ បង្អែមល្ពៅឆឹងខ្ទិះដូង វិញម្តងមើលរស់ជាតិយ៉ាងណាដែរ
សូមអនុវត្តជាមួយ Cambodia
Recipe ដូចខាងក្រោម៖
+ គ្រឿងផ្សំ៖
- ល្ពៅ កន្លះគីឡូ កាត់ពុះជាចំណិតៗកុំតូចពេក
- ស្ករស ២៥០ក្រាម
- ទឹក ៥០០ក្រាម
- ខ្ទិះដូង ១០០ក្រាម
- អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅអង្ករ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
+ វិធីធ្វើ៖
១. មុនដំបូងយកល្ពៅមកដាក់ត្រាំទឹក
(លាយកំបោចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ)ប្រហែលជា ៣០នាទី។
២. យកទឹកដាក់ដាំរួចចាក់ស្ករសចូលដាំឲ្យពុះយកល្ពៅមកដាក់ចូលដាំវាបន្តទៀត(ត្រឡប់ល្ពៅ)ឲ្យទឹកស្ករសរាងគោក។
៣. យកខ្ទិះដូង, ម្សៅអង្ករ និងអំបិលដាក់ដាំឲ្យពុះ បន្ទាប់មកយកវាទៅស្រោចពីលើល្ពៅដែលឆឹងរួចអាចញាំបានហើយ៕