
គ្រឿងផ្សំ ៖
-សាច់ជ្រូក (សាច់ភ្លៅជាប់ស្បែក)
៥០០ក្រាម
-ម្រេច ដំបែកគ្រើមៗ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ខ្ទឹម ដំបែកទាំងសំបក ១ស្លាបព្រាបាយ
-ប៉ូចកាក់ ៣ផ្កា
-អុបឆឺយ ប្រវែងមួយចំអាម
១កំណាត់
-ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកស៊ីអ៊ីវ
១ស្លាបព្រាបាយ
-ស៊ីអ៊ីវខាប់ ២ ស្លាបព្រាបាយ
-ស្ករស ១ ស្លាបព្រាបាយ
-កូកា-កូឡា
២ពែង
-ស្ពៃជ្រក់ ៦ធាង
-ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ២ទង។
វិធីធ្វើ ៖
១-សាច់ជ្រូក
លាងឱ្យស្អាត រួចហើយយកមកប្រឡាក់ជាមួយ ម្សៅស៊ុបខ្នរ ហើយត្រឡប់ខាងស្បែកដាក់ចុះក្រោម
ជាប់នឹងបាតឆ្នាំង។ បន្ទាប់មក រោយខ្ទឹមស ម្រេច ប៉ូចកាក់
និងអុបឆឺយ រួចយកទៅចំហុយ ប្រមាណ១ម៉ោង សឹមថែមទឹកស៊ីអ៊ីវ
ស៊ីអ៊ីវខាប់ ស្ករស និងកូកា-កូឡា តាមក្រោយ។
២-ក្រោយពីចំហុយមួយស្របក់
សឹមថែមស្ពៃជ្រក់ រួចបន្តរម្ងាស់ ប្រមាណ១៥នាទីទៀត ឱ្យឆ្អិនល្អ
ទើបដួសដាក់ចាន ហើយរោយជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ពីលើ មុននឹងទទួលទាន៕