សាច់ជ្រូកចំហុយកូកា-កូឡា

មុខម្ហូបដែលប្លែកនិងឆ្ងាន់ ហេីយវាក៍ជាគ្រឿងក្លែម ដ៍ពេញនិយមផងដែរ ជាពិសេសក្លែមជាមួយនឹង ភេជ្ជៈ SPY  នេាះគី សាច់ជ្រូកចំហុយកូកា-កូឡា៖

​គ្រឿ​ងផ្សំ​ ​៖​​
​​-​សាច់​ជ្រូ​ក ​(​សាច់​ភ្លៅ​​ជាប់​ស្បែ​ក)​ ​ ​៥​០​០​ក្រា​ម​
​-​ម្រេច​ ​ដំ​បែ​កគ្រើ​ម​ៗ​  ​១​​ស្លា​​ប​ព្រា​កាហ្វេ​
​-​ខ្ទឹម​ ​ដំ​បែ​ក​ទាំង​សំ​ប​ក​  ១​ស្លា​ប​ព្រាបា​យ​
​-​ប៉ូច​កា​ក់​ ​ ​៣ផ្កា​
​-​អុ​ប​ឆឺ​យ​ ​ប្រវែ​ង​មួ​យ​ចំ​អា​ម​ ​ ១​កំ​ណា​ត់​
​-​ម្សៅស៊ុ​ប​​ ​ ​១​ស្លា​ប​ព្រាបា​យ
​-ទឹ​ក​ស៊ី​អ៊ីវ​ ​ ​១​ស្លា​ប​ព្រា​បា​យ
​-​ស៊ី​អ៊ី​វ​ខា​ប់​  ​២​ ​ស្លា​បព្រា​បា​យ​
​-​ស្ក​រស​ ​ ​១​ ​ស្លា​បព្រា​បា​យ​
​-​កូកា​-កូ​ឡា​ ​ ​២​ពែង​
​-​ស្ពៃជ្រ​ក់ ​ ៦​ធា​ង
​-​ជី​រ​វ៉ា​ន់​ស៊ុយ​  ​២​ទ​ង​។​

​វិធី​ធ្វើ​ ​៖
​១​-សា​ច់​ជ្រូ​ក​ ​លាង​ឱ្យ​ស្អា​ត​ ​រួ​ចហើ​យយ​កម​ក​ប្រ​ឡា​ក់​ជា​មួ​យ​ ​ម្សៅ​ស៊ុ​បខ្ន​រ​ ​ហើ​យ​ត្រ​ឡ​ប់​ខាង​ស្បែ​ក​ដា​ក់​ចុះ​ក្រោ​ម ​ជា​ប់​នឹ​ង​បា​តឆ្នាំ​ង​។​ ​ប​ន្ទា​ប់ម​ក​ ​រោ​យ​ខ្ទឹម​ស ​ម្រេ​ច​ ​ប៉ូ​ច​កា​ក់​ ​និ​ង​អុប​ឆឺ​យ​ ​រួ​ច​យក​ទៅ​ចំ​ហុ​យ​ ប្រ​មា​​ណ១​ម៉ោ​ង​ ​សឹ​ម​ថែ​ម​ទឹ​កស៊ី​អ៊ី​វ​ ​ស៊ី​អ៊ី​វ​ខាប់​ ​ស្ក​រស​ ​និង​កូ​កា​-​កូ​ឡា​ ​តា​ម​ក្រោ​យ​។​
​២​-​ក្រោ​យ​ពី​ចំ​ហុ​យ​មួ​យ​ស្រប​ក់​ ​សឹ​ម​ថែ​មស្ពៃ​ជ្រ​ក់​ ​រួ​ច​ប​ន្ត​រ​ម្ងាស់​ ​ប្រ​មា​ណ​១​៥នាទី​ទៀ​ត​ ​ឱ្យ​ឆ្អិន​ល្អ​​ ​ទើ​បដួ​ស​ដា​ក់​ចា​ន​ ​ហើ​យ​រោ​យ​ជី​រ​វ៉ា​ន់​ស៊ុយ​ ​ពី​លើ​ ​មុ​ន​នឹ​ង​ទ​ទួល​ទា​ន​៕