ញាំមីសួរតៅហ៊ូ

មី​សួរ​អ្នក​​អាច​យក​​មក​ធ្វើ​​ម្ហូប​​បាន​ជា​​ច្រើន​មុខ​​​ដូចជា ​ឆា ស្លរ…​ជាដើម ​​ហើយ​ក៏​​អាច​​យក​​មក​​​ញាំ​​បាន​ដែរ។​ ថ្ងៃនេះ ​​​Cambodia Recipe ​​សូមលើក​​​យកនូវ​​មុខម្ហូប​​​មួយ​ប្រភេទ​ទៀត ​ដើម្បីយក​​មក​​បង្ហាញ​ជូន​គឺ ​ញាំមីសួរជា​មួយ​តៅហ៊ូ។

+ គ្រឿងផ្សំ៖
- មីសួរ ២៥០ក្រាម (ត្រាំទឹក)
- តៅហ៊ូ ២០០ក្រាម (ចិតជាដុំៗ​ចៀន​ឲ្យក្រៀម)
- ការ៉ុត ១មើមតូច ឈូសសសៃវែង
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២-៣ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងល្ង ១ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
- ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ កន្លះស្លាបព្រាបាយ

+ វិធីធ្វើ៖
១. ដំបូង​យក​មីសួរដាក់​ចូល​ក្នុង​ចាន​ធំ​មួយ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ តៅហ៊ូ, ការ៉ុត, ទឹកស៊ីអ៊ីវ,​ប្រេងល្ង, ​ស្ករត្នោត​ និងខ្ទឹមស។
២. បន្ទាប់​មក​ទៀត​ច្របល់​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ​​ ​ហើយសាក់​ភ្លក់​មើល​ប្រសិនបើស្ទើរ​អ្វី​​អ្នក​អាចបន្ថែម​​ទៅ​​តាម​​ចំណង់​​​​ចំណូល​​ចិត្ត​របស់អ្នក ​គឺ​ជា​​ការ​​ស្រេច៕