ចំណាយតែ ២០ នាទី នឹងទទួលបានការ៉េមទឹកដោះគោល្ពៅដ៏ឆ្ងាញ់

តើ​បងៗស្ត្រីមេផ្ទះ​ចង់​ចេះ​ ធ្វើ​ការ៉េម​ទឹក​ដោះគោ​ល្ពៅដ៏​ឆ្ងាញ់​សម្រាប់​កូនៗ និង​ គ្រួសារជា​ទី​ស្រឡាញ់​របស់​អ្នក​ទេ? ថ្ងៃនេះ​មក​សាកល្បង​ជាមួយនឹង​ Cambodia Recipe ទាំង​អស់​គ្នា អ្នក​នឹង​ទទួលបាន​ការ៉េម​ដ៏មាន​រស់​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ក្នុង​រយៈពេល ២០នាទី។

គ្រឿងផ្សំ
- ល្ពៅ ២០០ក្រាម
- ទឹកដោះគោជូរ​មានជាតិស្ករ ២០០ក្រាម
- ទឹកដោះគោខាប់ ៣០ ទៅ ៤០ មីលីលីត្រ

ជំហានទី ១៖
- ល្ពៅកាត់​ជាដំតូចៗ ស្ងោឆ្អិន ទុកឲ្យត្រជាក់

ជំហានទី ២៖
- ល្ពៅត្រជាក់ហើយ​យកដាក់ក្នុង​ទូទឹកកក​រហូត​ដល់កក

ជំហានទី ៣៖
- យកល្ពៅកក និង​ទឹកយ៉ាអួរទៅ​កិនឲ្យ​ម៉ត់
- នៅពេលដែលល្ពៅម៉ត់បន្ថែម​ទឹកដោះគោខាប់ យើង​កិនប្រហែល ២-៣ នាទីទៀត។

ជំហានទី ៤៖
- ដាក់ក្រែមចូល​ទៅក្នុងប្រអប់​បិទជិតរួច​ដាក់ចូលក្នុង​ទូទឹកកក ២ ម៉ោងញ៉ាំបាន​ហើយ៕