សារាយ៤ស្លាបព្រាកាហ្វេ
ទឹក១លីត្រ ស្ករ២ខាំ អំបិលចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ និង ផ្លែឈើចម្រុះ ជ្រើសតាមចិត្តស្រឡាញ់
ដូចជា ក្រូច ម្នាស់ មៀន គូលែន ខ្នុរ ទំពាំងបាយជូ ជាដើម។
របៀបធ្វើ៖
ស្ងោរសារាយនឹងទឹក
ស្ករនិងអំបិល អោយពុះ ១០នាទី រួចចាក់ទុកក្នុងចាន ទើបទម្លាក់ផ្លែឈើចូល តម្រៀបជារាងផ្កា។
នៅពេលត្រជាក់កក អាចកាត់ជាដុំៗ សម្រាប់ទទួលទានលាងមាត់ ក្រោយពេលបាយ។