ម៉ាំសាច់​ជ្រូក​ស្ងោរ

ម៉ាំសាច់​ជ្រូក​ស្ងោរផ្ទាប់​ជាមួយ​សាឡាដ​ និង ​ត្រសក់ជា​ម្ហូប​ដែល​ងាយ​ធ្វើបំផុត​និង​មាន​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ពិសារ៖

គ្រឿង​ផ្សំ
-     ម៉ាំ​ត្រីរ៉ស់
-     សាច់ជ្រូក៣ជាន់
-     ខ្ទឹមស
-     ក្រូចឆ្មារ
-     ស្ករស
-     សាឡាដ
-     ត្រសក់

របៀប​ធ្វើ៖
-     ស្ងោរសាប់​ជ្រូក​៣ជាន់​អោយ​ឆ្អិន។
-     លាង​ម៉ាំអោយស្អាត។ រួចហាន់ជា​ចំណិត​តូចៗ។
-     ​ហាន់​ខ្ទឹមស​ជាបន្ទះស្តើង​ៗលាយ​ជាមួយម៉ាំ​ដែល​ហាន់​ហើយ រួចច្របា​ច់ក្រូចឆ្មារ ​និង ​ដាក់​ស្ករ​ស​ចូលតាម​រសជាតិដែល​ចូលចិត្ត។ រួចច្របល់​ចូលគ្នាអោយសព្វ។
-     ហាន់សាច់​ជ្រូក​ស្ងោរ​ដែល​ឆ្អិន​ហើយ​ជា​ចំណិត​តូចៗ។
-     លាង​សាឡាដនិង​ហាន់​ត្រសក់ដាក់​ជាការ​ស្រេច។

ចំណាំ៖ សំរាប់​អ្នក​ដែលចូល​ចិត្ត​ម្ទេស ហាន់លាយជាមួយ​ម៉ាំ​នឹងជួយបន្ថែម​រសជាតិ​ម្ហូប​មួយ​កំរិត​ថែម​ទៀត៕