គ្រឿងផ្សំរួមមាន ៖
• ត្រី (ត្រីឆ្តោរ
ត្រីរ៉ស់ ត្រីទីឡាប់យ៉ា…ត្រីដែលមានស្រកាហើយមានសាច់ច្រើន)
• ស្តៅ (ផ្កានិងត្រួយ)
• សណ្តែកបណ្តុះ ប៉េងប៉ោះ ម្ទេសប្លោកបៃតងឫក្រហម ត្រសក់
• អំពិលទុំ ប្រហុក (ប្រហុកសាច់)
• ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ប៊ីចេង
• ស្តៅ (ផ្កានិងត្រួយ)
• សណ្តែកបណ្តុះ ប៉េងប៉ោះ ម្ទេសប្លោកបៃតងឫក្រហម ត្រសក់
• អំពិលទុំ ប្រហុក (ប្រហុកសាច់)
• ស្ករស អំបិល ទឹកត្រី ប៊ីចេង
វិធីញាំ ៖
• ចំហុយត្រីជាមួយអំពិលទុំនិងប្រហុក
• ហាន់ប៉េងប៉ោះ ម្ទេសប្លោកបៃតងឫក្រហម ត្រសក់ជាចំណិតតូចៗ
• ស្រុះស្តៅរួចបេះយកមែកចេញដាក់លាយជាមួយបន្លែដែលហាន់រួចនិងដាក់សណ្តែកបណ្តុះចូល
• បេះត្រីដែលចំហុយយកឆ្អឹងចេញជ្រំទឹកប្រហុកនិងអំពិលទុំជាមួយគ្នាដាក់ស្ករសអំបិលប៊ីចេងទឹកត្រីចាក់ចូលរួចជាមួយត្រីនិងនិងបន្លែច្របល់ចូលគ្នាជាកាស្រេច៕
• ចំហុយត្រីជាមួយអំពិលទុំនិងប្រហុក
• ហាន់ប៉េងប៉ោះ ម្ទេសប្លោកបៃតងឫក្រហម ត្រសក់ជាចំណិតតូចៗ
• ស្រុះស្តៅរួចបេះយកមែកចេញដាក់លាយជាមួយបន្លែដែលហាន់រួចនិងដាក់សណ្តែកបណ្តុះចូល
• បេះត្រីដែលចំហុយយកឆ្អឹងចេញជ្រំទឹកប្រហុកនិងអំពិលទុំជាមួយគ្នាដាក់ស្ករសអំបិលប៊ីចេងទឹកត្រីចាក់ចូលរួចជាមួយត្រីនិងនិងបន្លែច្របល់ចូលគ្នាជាកាស្រេច៕