គ្រឿងផ្សំ៖
- ផ្កាខាត់ណា 1 ដុំ
- ការ៉ុត 1 ផ្លែ
- សណ្តែកកួរ 3 ដើម
- ស្លឹកខ្ទឹម 2 ដើម
- ស្លឹកឃីងឆាយ 3 ដើម
- ឆែថាវ 1 មើម
- អំបិល 2 ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ុប 3
ចានគុយទាវ
វិធីធ្វើ៖
-សណ្តែកកួរត្រូវកាត់ប្រវែងមួយថ្នាំងដៃ
ឆៃថាវ ផ្កាខាត់ណាត្រូវកាត់ជាដុំៗ រីឯការ៉ុតហាន់ជាបន្ទះ
ស្លឹកខ្ទឹម
ស្លឹកឃីងឆាយកាត់ជាកង់ៗ។
-ដាំទឹកស៊ុប ដាក់ផ្កាខាត់ណា សណ្តែកកួរ ឆៃថាវ
ការ៉ុត អំបិល ម្សៅស៊ុប រំងាស់រយៈពេល 15នាទី
ទើបដាក់ឃីងឆាយ និងស្លឹកខ្ទឹមជាការស្រេច៕