សាឡាដសងសាច់មាន់

គ្រឿងផ្សំ​៖

- សាច់មាន់ 

- បង្គារ​ក្រៀម​

- យី​ហ៊ឺ​ក្រៀម​

- សាឡាដ​សង​

- វ៉ាន់ស៊ុយ​

- ខ្ទឹមស​

- ស្ករស​

- ទឹកត្រី​

- ម្រេច​

- អំបិល​

- ដុំ​ស៊ុប (​បើ​មាន​)

វិធី​ធ្វើ​៖

-​កាប់សាច់​មាន់​ជា​ដុំៗ ហាន់​យី​ហ៊ឺ​ក្រៀម​ជា​ចំណិត​តូចៗ​

-​ដាំទឹក​អោយ​ពុះ បង់​សាច់មាន់ បង្គារ​ក្រៀម យី​ហ៊ឺ​ក្រៀម ខ្ទឹមស​ចិ​ញ្ច្រា​

-​បង់​ដុំ​ស៊ុប​(​បើ​មាន​) ដាក់​ទឹកត្រី ម្រេច អំបិល ស្ករស តាម​រស​ជាត់​ដែល​ចូលចិត្ត​

-​រំងាស់​អោយ​សាច់មាន់​ផុយ​បន្តិច​ (​កុំ​ផុយ​ពេក​) ទុក​ជាការ​ស្រេច ។

****ពេល​រៀប​ញ៉ាំ​ចាំ​កំដៅ​ទឹក​ស៊ុប រួច​បង់​សាឡាដ​សង​និង​វ៉ាន់ស៊ុយ​៕