- ស្វាយស្ទើរទុំមួយផ្លែ
- បង្កងទ្រើសៗ១០ក្បាល
- សាច់សុទ្ធឬសាច់ភ្លៅជ្រូក១ខាំកន្លះ
- ហេប៊ីមួយក្ដាប់តូច
- ទឹកត្រីម្ទេសលាយពីរស្លាបព្រាទឹកត្រី
ពីរស្លាបព្រាស្ករ
- ក្រូចឆ្មារកន្លះ
- ផ្លែខ្ទឹមសពីរ បីកំពឹស
- ម្ទេសចិញ្ច្រាំ
- ជីរសាំងក្រហ៊ុំ ជីរក្រអូបសណ្ដែកដីលីង
ខ្ទឹមបំពង
របៀបធ្វើ៖
របៀបធ្វើ៖
-ស្វាយចិតសំបក ហើយឈូសសរសៃធំល្មម
បង្កងស្ងោរឆ្អិនបកសម្បកសំអាតអាចម៍ ហែកជាពីរជាបី។
ហេ
ប៊ីត្រាំទឹកសណ្ដែកស្អាតបុកឱ្យម៉ត់។
-សាច់ស្ងោរឆ្អិនហាន់តូចៗ
ជីរលាងសំអាតហើយហាន់តូចៗដែរ។
-ត្រូវចាំទឹកត្រី ត្រូវលាយឱ្យសព្វ
ហើយលៃតាមស្វាយជូរ ឬផ្អែមដើម្បីលៃពីស្ករ ឬក្រូចឆ្មារក្នុងទឹកត្រី។
-លាយគ្រប់គ្រឿងគ្រៅទាំងអស់ចូលគ្នា
ហើយភ្លក្សឱ្យល្មមមាត់ជាការស្រេច ៕