គ្រឿងផ្សំ៖
- ត្រីរ៉ស់ ធាត់ល្មម
- ឃ្លោក ខ្ចីល្មម
- ម្សៅស៊ុប
- អំបិល
- ទឹកត្រី
- ស្ករ
- ខ្ញី
- ស្រាស
វិធីធ្វើ៖
វិធីធ្វើ៖
- លាងសំអាតឱ្យស្អាតហើយឃ្វាលបណ្តូលចោល
ធ្វើឱ្យស្អាត ប្រឡាក់ខ្ញី និង ស្រាសបន្តិច ដើម្បី
បំបាត់ក្លិនឆ្អាប។
- យកកាំបិតកាត់ឆ្នូត ខ្វែងៗត្រី
ប្រឡាក់ត្រីជាមួយ ម្សៅស៊ុប អំបិល ទឹកត្រី ស្ករ...
តមកញាត់ត្រី
ចូលផ្លែឃ្លោកហើយយកទៅចំហុយឲ្យឆ្អិនរួចជាការស្រេច ។
++++ក្រៅពីគ្រឿងផ្សំស្នូល វាអាស្រ័យលើចំណង់ចំណូលចិត្តម្នាក់ៗ គេមានបន្ថែមផ្សិតចំបើង ស្លឹក
ខ្ទឹម ផ្កាស្ពៃ មុខម្ហូបអាហារនេះអាចហូបផ្សំ
និង នំបំពង សាឡាដ ជីរក្រអូប ជីរនាងវង ការ៉ុតហាន់
សរសៃតូចៗ
ជាមួយទឹកត្រីជូរហឹល និង សណ្តែកដីលីង ៕