ត្រីរ៉ស់ចំហុយឃ្លោក

គ្រឿងផ្សំ

- ត្រី​រ៉ស់ ធាត់​ល្មម​

- ឃ្លោក ខ្ចី​ល្មម 

- ម្សៅ​ស៊ុប​

- អំបិល​

- ទឹកត្រី​

- ស្ករ​

- ខ្ញី​

- ស្រាស​

វិធី​ធ្វើ​

- លាង​សំអាត​ឱ្យ​ស្អាត​ហើយ​ឃ្វាល​បណ្តូល​ចោល ធ្វើឱ្យ​ស្អាត ប្រឡាក់​ខ្ញី និង ស្រាស​បន្តិច ដើម្បី​

បំបាត់​ក្លិនឆ្អាប​។ 

- យក​កាំបិត​កាត់​ឆ្នូត ខ្វែងៗ​ត្រី ប្រឡាក់ត្រី​ជាមួយ ម្សៅ​ស៊ុប អំបិល ទឹកត្រី ស្ករ​... ត​មក​ញាត់​ត្រី​

ចូល​ផ្លែ​ឃ្លោក​ហើយ​យកទៅ​ចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន​រួច​ជាការ​ស្រេច ។​


+​+++ក្រៅពី​គ្រឿងផ្សំ​ស្នូល វា​អាស្រ័យ​លើ​ចំណង់​ចំណូលចិត្ត​ម្នាក់ៗ គេ​មាន​បន្ថែម​ផ្សិតចំបើង ស្លឹក​

ខ្ទឹម ផ្កា​ស្ពៃ មុខម្ហូប​អាហារ​នេះ​អាច​ហូប​ផ្សំ និង នំបំពង សាឡាដ ជីរ​ក្រអូប ជីរនាងវង ការ៉ុត​ហាន់ 

សរសៃ​តូចៗ ជាមួយ​ទឹកត្រី​ជូរ​ហឹ​ល និង សណ្តែកដី​លីង ៕