សម្លប្រហើរម្សៅ

គ្រឿងផ្សំ​

- ត្រី​ផ្ទក់​អាំង កំពឹស ត្រីឆ្អើរ​បុក ពងត្រី​

- ប្រហុក​ចិញ្ច្រាំ​

- អង្ករ 3 ស្លាបព្រា ត្រាំ​ទឹក​ហើយ​បុក​

- ម្សៅ​ស៊ុប ១​ស្លាបព្រា​បាយ​

- ដុំ​ស៊ុប​ខ្នរ​១​ដុំ​

- អំបិល ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​

- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រា​បាយ​

- គ្រឿង​បុក​: គល់​ស្លឹកគ្រៃ រមៀត ខ្ជាយ ខ្ទឹមស​

- បន្លែ​: លៅ្ព ត្រាវ ផ្សិត​ម្ជុល ផ្សិតចំបើង ត្រួយ​លៅ្ព ស្លឹក​ងប់ ស្លឹក​បាស ផ្ទី ពោត ននោង ជី​ល័​ក្ខ​


វិធី​ធ្វើ​

- ដាំទឹក​ពុះ​រួច​បង់​ប្រហុក បន្ទាប់មក​ដាក់​ល្ពៅ ត្រាវ ពោត ឲ្យ​ផុយ​បន្តិច ដាក់ ននោង ផ្សិតចំបើង រួច​

ដាក់​ត្រី​ផ្ទក់​ដែល​បេះ និង​ត្រីឆ្អើរ​ដែល​បេះ​យកតែ​សាច់ បន្ទាប់មក​ដាក់​ផ្សិត​ម្ជុល ត្រួយ​ល្ពៅ  ម្សៅ​

ស៊ុប​ខ្នរ អំបិល ទឹកត្រី 

-​ទុក​ពុះ​បន្តិច​រួច​ដាក់​ស្លឹក​ងប់ ស្លឹក​បាស ផ្ទី ញី​ស្លឹកគ្រៃ​ដាក់ ពេល​ទឹក​ពុះ​ដាក់​គ្រឿង​បុក​ចូល​កូរ​ឲ្យ​

សព្វ ដាក់​ដុំ​ស៊ុប​ខ្នរ ដាក់​ម្ទេស​ថែម​ក៏បាន និង​ដាក់​ជី រួច​ជាការ​ស្រេច ៕