– មឹកបំពង់ 3 ខាំ
– មីសួ 1 កញ្ចប់តូច
– ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
– ម្ទេសហ៊ុយ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ជីរណា
– ខ្ទឹមក្រហម ២មើម
– អង្ករលីង ២ស្លាបព្រាបាយ
– ជីរអង្កាម
– ស្លឹកក្រូច
– ស្លឹកខ្ទឹម
+ វិធីធ្វើ៖
ស្រុះមីសួ
ឲ្យឆ្អិនស្រង់ដាក់ចាន ស្រុះមឹកឲ្យឆ្អិនហាន់ដាក់ជាមួយមីសួ
រួចដួសទឹកស្រុះមឹកដាក់ ចូលបន្តិច ដាក់គ្រឿង ទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មារ
ម្ទេសហ៊ុយ ហាន់ជីរណា ហាន់ខ្ទឹមក្រហម ហាន់ស្លឹកក្រូចឲ្យម៉ដ្ឋ
ហាន់ស្លឹកខ្ទឹម និងបុកអង្ករលីងឲ្យម៉ដ្ឋ ដាក់ចូលច្របល់ ឲ្យសព្វគ្រឿង
រួចបេះជីរអង្កាមដាក់ពីលើរួចជាការស្រេច ៕
(ទស្សនាវីដេអូខាងក្រោម)
(ទស្សនាវីដេអូខាងក្រោម)