ញ៉ាំមីសួមឹកបំពង់

+ គ្រឿងផ្សំ​៖
មឹក​បំពង់ 3 ខាំ​
មីសួ 1 កញ្ចប់​តូច​
ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ២​ស្លាបព្រា​បាយ​
ទឹកត្រី ១​ស្លាបព្រា​បាយ​កន្លះ​
ម្ទេស​ហ៊ុយ កន្លះ​ស្លាបព្រា​បាយ​
ជីរ​ណា
ខ្ទឹមក្រហម ២​មើម​
អង្ករលីង ២​ស្លាបព្រា​បាយ​
ជីរអង្កាម​
ស្លឹក​ក្រូច​
ស្លឹក​ខ្ទឹម​
+ វិធី​ធ្វើ​៖
ស្រុះ​មីសួ ឲ្យ​ឆ្អិន​ស្រង់​ដាក់​ចាន ស្រុះ​មឹក​ឲ្យ​ឆ្អិន​ហាន់​ដាក់​ជាមួយ​មីសួ រួច​ដួស​ទឹក​ស្រុះ​មឹក​ដាក់ ចូល​បន្តិច ដាក់​គ្រឿង ទឹកត្រី ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ម្ទេស​ហ៊ុយ ហាន់​ជីរ​ណា ហាន់​ខ្ទឹមក្រហម ហាន់​ស្លឹក​ក្រូច​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ហាន់​ស្លឹក​ខ្ទឹម និង​បុក​អង្ករលីង​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ ដាក់ចូល​ច្របល់ ឲ្យ​សព្វ​គ្រឿង រួច​បេះ​ជីរអង្កាម​ដាក់​ពីលើ​រួច​ជាការ​ស្រេច ៕
(ទស្សនាវីដេអូខាងក្រោម)