+ គ្រឿងផ្សំ៖
–
ផ្សិតម្ជុលធំៗ ២ខាំ
–
សាច់ជ្រូក (ចិញ្ច្រាំ) ៣ខាំ
–
បង្គាក្រៀម កន្លះខាំ
–
ខ្ទឹមបារាំង ១មើមតូចល្មម
–
ប៉េងប៉ោះ ១ផ្លែ
–
ទឹកស៊ីអ៊ីវ ១ស្លាបព្រាបាយ
–
ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
–
ទឹកស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ
–
ក្រូចឆ្មារ ១ផ្លែ
–
ម្ទេសស្រស់ ៥គ្រាប់
–
ខ្ទឹមស ៥កំពឹស
–
ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
+ វិធីធ្វើ៖
–
ស្រុះផ្សិតឲ្យឆ្អិន ស្រង់ដាក់ចាន
–
ដាក់ដាំទឹកបរិមាណស្មើសាច់ជ្រូករួចដាក់ស្ងោរវាឲ្យឆ្អិន
និងដាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវ១ស្លាបព្រាបាយ
កូរឲ្យសព្វពេលឆ្អិនសាច់ជ្រូកហើយដួសដាក់ចាន រួចដាក់គ្រឿង ទឹតត្រី
ទឹកស្ករ ច្របាច់ក្រូចឆ្មារ ហាន់ម្ទេស ខ្ទឹមបារាំង ប៉េងប៉ោះ
និងចិញ្ច្រាំខ្ទឹមសដាក់ចូលកូរឲ្យសព្វ រួចដាក់ដាក់ផ្សិត
និងបង្គាចូលច្របល់ឲ្យសព្វម្ដងទៀតហាន់ជីរវ៉ាន់ស៊ុយដាក់ពីលើរួចជាការស្រេច
៕