– មឹកបំពង់ធំ ១ក្បាល
– បង្គា ១ខាំ
– ស្ករត្នោត ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
– ម្ទេសឆា ១ស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
– ម្ទេសអាចម៍សត្វ ១០គ្រាប់
– ខ្ទឹមក្រហម ២មើម (ហាន់)
– ជីរអង្កាម
– គល់ស្លឹកគ្រៃ ៤គល់ (២គល់ហាន់ល្អិត
២គល់ទៀតទុកដាក់ចំហុយមឹក)
+ វិធីធ្វើ៖
– លាងមឹកឲ្យស្អាតដកក្បាលយកពោះចេញ
វះឆូតៗទទឹងពោះមឹក រួចដាក់មឹកក្នុងចានជាមួយ គល់ស្លឹកគ្រៃ
ដាក់ចំហុយក្នុងឆ្នាំងឲ្យឆ្អិនស្រង់ដាក់ចានទុកមួយអន្លើ, បង្គាបកសម្បកចេញ វះខ្នងពីលើស្រុះឲ្យឆ្អិន។
– លាយស្ករត្នោត ម្ទេសឆា ទឹកត្រី
ទឹកក្រូចឆ្មារ ខ្ទឹមក្រហម គល់ស្លឹកគ្រៃ ជីរអង្កាម និងហាន់ម្ទេស
អាចម៍សត្វឲ្យល្អិតៗដាក់ចូលកូរឲ្យសព្វ រួចដាក់បង្គាចូលច្របល់
ឲ្យសព្វម្ដងទៀត សឹមដួសដាក់ពីលើមឹកដែលចំហុយហើយរួចជាការស្រេច ៕ (ទស្សនាវីដេអូខាងក្រោម)