+ គ្រឿងផ្សំ៖
– សាច់ត្រី ០៤ខាំ
– ខ្ញី ០១ខាំ (ហាន់)
– ម្ទេសប្លោកក្រហម ០១ផ្លែ (ហាន់)
– ខ្ទឹមស ០៤ ឬ ០៥
កំពិស (ចញ្ច្រាំ)
– ខ្ទឹមបារាំង កន្លះមើម (ហាន់)
– ស្លឹកខ្ទឹម
– ម្សៅបំពង
– ម្សៅស៊ុប ចុងស្លាបព្រាបាយ
– ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
– ប្រេងខ្យង កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកម្ទេស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
– ត្រសក់ ០១ផ្លែ
– សាឡាដ
+ វិធីធ្វើ៖
– ហាន់សាច់ត្រីជាដុំៗ
រួចប្រឡាក់ជាមួយម្សៅបំពងបន្តិច យកទៅបំពង នៅពេលសាច់ត្រីជិតឆ្អិន
ដាក់ខ្ញីបំពងជាមួយឲ្យឆ្អិនរួចស្រង់ចេញ។
– បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទះថ្មីដាក់ប្រេងឆាទុកឲ្យក្ដីបន្តិច
ដាក់ខ្ទឹមសចូលលីងឲ្យឈ្ងុយបន្តិចសឹមដាក់ ម្ទេសប្លោក ខ្ទឹមបារាំង
ចូលឆាត្រឡប់បន្តិច ដាក់សាច់ត្រីបំពងចូល ដាក់ទឹកបន្តិចកុំឲ្យខ្លោច
រួចដាក់ម្សៅស៊ុប ស្ករស ប៊ីចេង ប្រេងខ្យង ទឹកម្ទេស ទឹកត្រី
រួចឆាត្រឡប់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ សឹមដាក់ស្លឹកខ្ទឹមតាមក្រោយ
ហាន់ត្រសក់រៀបដាក់ចានជាមួយនិងសាឡាដ ចាក់សាច់ត្រីពីលើរួចជាការស្រេច ៕