-ទា ១ក្បាល (១គីឡូ ៨ខាំ)
-គល់ស្លឹកគ្រៃ ៤ដើម
-ខ្ទឹមស ៤កំពិស
-ខ្ទឹមក្រហម ៤ដុំ
-ស្លឹកកន្ទ្រោក
-ទឹកឃ្មុំ ២ស្លាបព្រាបាយ
-ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រាបាយ
-ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
-ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-ម្សៅគ្រឿងផ្សំរសជាតិ
កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-ម្រេចម៉ត់ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
-ម្សៅការី ១ស្លាបព្រាបាយ (Annatto
Powder)
-រំដេង ១ដុំ
-ប្រេងឆា
+របៀបធ្វើ៖
-បុករំដេង គល់ស្លឹកគ្រៃ
និងស្លឹកកន្ទ្រោកអោយល្អិតបន្ទិច សឹមដាក់ខ្ទឹមស និងខ្ទឹមក្រហម
ចូលបុកជាមួយគ្នាអោយល្អិត។
-បន្ទាប់បកដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់លាយជាមួយគ្រឿងបុកអោយសព្វ។
-ទាធ្វើអោយស្អាត
រួចយកចង្កាក់បុកស្បែកតិចៗអោយសព្វរួចយកគ្រឿងផ្សំដែលលាយ
រួចទៅលាបពីលើអោយសព្វល្អ។
-យកស្លឹកកន្ទ្រោកញោតចូលក្នុងពោះទាអោយច្រើនបន្ទិច
រួចផ្អាប់ទុក ១ម៉ោងសឹមយក ទាទៅអាំងអោយឆ្អឹនជាការស្រេច
(ពេលអាំងឧស្សាហ៍ប្រែ និងយកប្រេងឆាលាប ពីលើអោយសព្វ)៕